Om Jenny

Jag heter Jenny Hanson Owenius och jag startade Ordbyrån Jennys Humligheter år 2003, medan jag samtidigt arbetade som kursledare i engelska och kontorsassistent. Sedan 2005 har jag drivit firman på heltid och främst ägnat mig åt talskrivande, korrekturläsning och textrådgivning.    075

Rötterna har jag i Norrland, men jag flyttade söderut för många år sedan och finns numera stationerad i Östhammar, där jag har både kontor och en vildvuxen täppa att gräva i.

Studieåren tillbringade jag i Umeå och Uppsala, och det resulterade i en fil.mag.examen i engelska. Jag har även studerat statskunskap, medie- och kommunikationsvetenskap, religion och kinesiska.

Just nu ser jag fram emot att färdigställa min första roman, men jag tar fortfarande emot kunduppdrag.

Kontakta mig:

jenny@humligheter.se

Tel: 070-772 64 52

Kommentera